REGELEMENT

Huishoudelijk reglement

 1. De Vallei Apporteurs, verder te noemen “DVA” is niet aansprakelijk voor schade, verlies, diefstal, ongevallen enz. Eventuele schade met of aan hond en/of honden onderling kunnen niet worden verhaald op de (hulp)instructeurs en/of Bestuur DVA. Sluit daarom een uitgebreide WA verzekering af.
 2. De cursist dient het volledige cursusgeld te voldoen bij de eerste les van het cursusblok, contant (in een gesloten envelop, voorzien van eigen naam en naam van de hond).
 3. Stoppen voor het eind van een lopend trainingsblok geeft géén recht op restitutie van het cursusgeld.
 4. Het missen van één of meerdere lessen geeft geen recht op vermindering of teruggave van het cursusgeld vooraf of tijdens het cursusblok. Dit geldt ook voor uitval door loopsheid van de hond.
 5. Lessen die uitvallen door o.a. weersomstandigheden worden verzet naar een ander moment.
 6. De DVA hanteert de term koppel bij baas/hond. Wisseling van koppelsamenstelling is niet wenselijk. Overleg dit met uw instructeur.
 7. Er wordt van u verwacht dat u min 5 min voor tijd aanwezig bent. De lessen beginnen op tijd.
 8. Voordat de les begint, heeft u de hond voldoende uitgelaten. Dit om te voorkomen, dat de hond een grote of kleine boodschap tijdens de training doet. Gebeurt dit toch, dan wordt u verzocht de poep op te ruimen.
 9. Uw hond is altijd aangelijnd op het terrein, tenzij in opdracht van uw instructeur anders wordt bepaald.
 10. Het gebruik van rollijnen, alsmede prik-/slip-, stroombanden en/of andere dwangmiddelen is niet toegestaan.
 11. Bij verhindering dient de voorjager zich tijdig af te melden bij de betreffende instructeur, mondeling tijdens de les ervoor, middels e-mail, WhatsApp of telefoon.

Voor vragen of info druk hier